THE OHM COLLECTION

Deodorant

Dé Deodorant welke vrij is van chemische werkstoffen en geweldig werkt! Het ondersteunt het lichaamseigen proces en dankzij de alkaliserende werking van een zoutmineraal op de transpiratie blijft het lichaam 24 uur fris geurend. De essentiële bloemen oliën met elk hun hemelse geuren zijn van de hoogste kwaliteit en biologisch. Geschikt voor man en vrouw.

  • € 22,00 en gaat 5 maanden mee.

100% Natuurlijke & biologische Creme Couture. het verschil tussen dag en nacht.

Ons doel was om een crème te ontwikkelen die zo puur is, dat hij zowel van binnenuit als van buitenaf de huid ondersteund. Een crème die zó natuurlijk is dat je deze zou kunnen eten. Het resultaat is Crème Couture, een 100% natuurlijke en handgemaakte crème voor iedereen die gelooft in cosmetica in zijn puurste vorm.

  • Ondersteund de stofwisseling en doorbloeding 
  • Bevat geen chemische of synthetische stoffen 
  • Handgemaakt, met respect voor mens en natuur 
  • Bevat het unieke mineraal Zeoliet 
  • Beschermt tegen vrije radicalen van buitenaf  

Crème Couture Dag

Crème Couture Dag beschermt en voedt de huid de hele dag. De unieke formule zorgt er voor dat de crème snel intrekt terwijl de actieve ingrediënten hun werk kunnen doen. Rijke extracten van framboos, granaatappel, spirulina en rozemarijn stimuleren de doorbloeding en stofwisseling van de huid en voorzien de huid van krachtige anti-oxidanten die helpen om het huidverouderingsproces te vertragen. Crème Couture bevat zeoliet, een 100% natuurlijk & bijzonder vulkanisch kleimineraal, dat honderdduizenden jaren geleden is ontstaan, doordat vulkanische aswolken terecht kwamen in zouthoudend water uit zeeen en meren. Door de interactie tussen het zout en het vulkanisch as ontstond op de bodem de kleilaag genaamd Zeoliet. Zeoliet heeft een sterk absorberend vermogen waarmee het gifstoffen bindt, neutraliseert en de huid helpt te beschermen tegen klimaatinvloeden en straling. De dag versie van Crème Couture kan door de egale, zachte finish goed worden gebruikt als basis voor make-up.

Ingrediënten Dag crème

water, zeewier, olijfolie*, zwarte komijnzaadolie*, kruidenwas***, wolvet, zeezout, vitamine E, frambozenpitextract, granaatappelpitextract, rozemarijnbladextract, zeoliet, citroenzuur, zilvercitraat, litseaolie*, palmarosaolie*, lactoccocus lactisferment, aminozuur, citral**, linalool**, geraniol**, D-limonene**.

Crème Couture Nacht

Crème Couture Nacht is met haar ontspannende, herstellende eigenschappen speciaal bedoeld ter ondersteuning van het natuurlijke nachtelijke regeneratieproces. Crème Couture Nacht bevat krachtige nigella- en laurierolie die de huid beschermen tegen onzuiverheden en lysine dat de weerstand van de huid verhoogt. Ook bevat zij zilver dat bekend staat om zijn sterke beschermende eigenschappen tegen invloeden van buitenaf. Het ontspanningsmineraal magnesium is in deze crème verwerkt vanwege haar rimpel bestrijdende & weerstands verhogende werking. Een prettige, volle crème die de geïrriteerde en gestresste huid tot rust brengt, het vochtgehalte herstelt en fijne lijntjes helpt te vervagen.

Ingrediënten Nacht crème

water, olijfolie*, zeewier, wolvet, gele bijenwas*, zwarte komijnzaadolie*, kruidenwas***, zeezout, zeoliet, vitamine E*, rozemarijnbladextract *, magnesiumchloride, lavendelolie *, laurierbladolie*, citroenzuur, zilvercitraat, lactoccocus lactisferment, lysine, aminozuur, linalool**, D-limonene**.

* van gecertificeerde biologische landbouw
** van natuurlijke essentiële oliën
*** een natuurlijke emulgerende was

De Crème Couture is zoals je van ons gewend bent volledig natuurlijk en bevat dus geen synthetische stoffen zoals synthetisch parfum, muskverbindingen, siliconen, parabenen en andere ongewenste ingrediënten. De dagcrème bestaat voor 75% uit biologisch gecertificeerde ingrediënten, de nachtcrème voor 91%. Creme Couture is verpakt in luchtdichte pompflacons, waardoor er geen oxidatie optreedt en er dus geen synthetische conserveringsmiddelen nodig zijn.

Salon Angelique

Salon Angelique

Salon Angelique

Salon Angelique