YONI MAANDVERBAND EN TAMPONS

Het verhaal van de ontwikkelaars en het ontstaan van Yoni:

Waarom wij Yoni zijn begonnen

Toen Mariah 30 werd kwam ze er achter dat zij een voorstadium van baarmoederhalskanker had. Op zoek naar manieren om haar gezondheid te ondersteunen kwam zij een specialist tegen die haar adviseerde om biologisch katoenen producten te gebruiken. Biologisch katoen?

Samen met Wendelien is ze op onderzoek uitgegaan. Zij kwamen er achter dat de meeste tampons of maandverband in het schap vaak zorgwekkende ingrediënten bevatten en dat deze producten onder gewone EU product regelgeving vallen. Dit betekent dat er geen specifieke regels zijn over wat wel of niet in de producten mag zitten maar ook niet wat er wel of niet vermeld moet worden op de doosjes!

Vreemd en ook schokkend aangezien dit producten zijn die de meeste vrouwen maandelijks gebruiken dichtbij of in een van de meest absorberende delen van hun lichaam.

Het is tijd voor verandering. Met Yoni hebben Mariah en Wendelien de ambitie: “To keep chemicals away from vaginas globally!”.

Wat zit in Yoni producten?

Yoni tampons, maandverband en inlegkruisjes zijn van biologisch katoen gemaakt. De achterkant en individuele verpakkingen van de maandverbanden en inlegkruisjes is gemaakt van bio-plastic gemaakt van maïzena. Wij hebben voor katoen gekozen omdat katoen ademend en hypo-allergeen is. Synthetische stoffen kunnen irritatie en vaginale infecties veroorzaken. Vandaar onze keuze.

Een belangrijke keuze voor een van de meest absoberende delen van je lichaam.

Prijzen Yoni producten:

  • Maandverband heavy € 4,10 
  • Maandverband Medium € 3,99 
  • Inlegkruisjes € 3,99 
  • Tampons light € 3,99 
  • Tampons medium € 4,10 
  • Tampons heavy € 4,20

Salon Angelique

Salon Angelique

Salon Angelique

Salon Angelique