AFVALLEN MET K-SLIM

Salon AngeliqueAfvallen, u lukt dat ook! Bij ons in de schoonheidssalon verkrijgbaar: K-slim
Voor meer info: www.k-slim.nl

Na het zoveelste dieet komt u tot de conclusie: diëten werken niet

Een dieet is meestal een eetpatroon dat tijdelijk gevolgd wordt. Zodra het streefgewicht bereikt is, valt u weer terug in het eetpatroon dat u vóór het dieet had. Omdat er weinig of niets veranderd is in het ‘normale’ eetpatroon komen de kilo’s langzaam maar zeker weer terug. Totdat u weer een ander dieet volgt waar het patroon zich weer herhaalt. Het bekende ‘jojo-effect’ is geboren.

K-SLIM is géén dieet maar een voedingscorrigerende methode

Het bijzondere aan K-SLIM is dat het geen dieet is maar een voedingscorrigerende methode. Het doorbreekt de cirkel van het jojo-en.

K-SLIM leert u de nieuwe manier van tafelen

Vanaf dag 4 wordt u het ‘nieuwe tafelen’ aangeleerd, zodat dit eetpatroon vanzelfsprekend wordt. We leren ons zelf tenslotte diverse eetgewoonten aan. Een voorbeeld: als u gewend bent een koekje bij de koffie te nemen dan denkt u dat u niet zonder dat koekje kan. Maar of u nu wel of geen koekje neemt: de koffie blijft hetzelfde smaken! Het is een van de vele voorbeelden waarin u een patroon moet doorbreken.

K-SLIM doorbreekt de vastgeroeste patronen

Zonder enig probleem kan u uw ‘’nieuwe" eetgewoonte handhaven. Dit wil niet zeggen dat u nooit meer friet, chocolade of chips kan eten. Na een heerlijk weekendje tafelen kan u al snel een kilo aankomen. De dagen erna krijgt u die ene kilo er zonder moeite weer af, omdat u uw eetgewoonte weer handhaaft. ‘s Ochtends neem ik als ontbijt magere yoghurt met K-SLIM. Niet dat dat zou moeten, maar het geeft wellicht veel meer voldoening dan een boterham. K-SLIM bevat namelijk veel vitamines, mineralen en proteïnen en daar zal u zich energiek bij voelen.

K-SLIM is gezond: energiek afvallen, zonder hongergevoel

Het hoogwaardige gehalte van proteïnen in K-SLIM heeft ervoor gezorgd dat de huid verstevigd is. Er staat door de overtollige kilo’sspanning op de huid. U zou wellicht huidoverschot kunnen verwachten als het om vele kilo’s zou gaan, maar het tegendeel bleek waar: er is geen operatie nodig, want de huid heeft zich aangepast aan het lichaam en dat dankzij de proteïnen.

K-SLIM zorgt ervoor dat de huid in vorm komt

Het succes met K-SLIM heeft u zelf in handen. Iedereen die gezond is, kan met K-SLIM afvallen: jong, oud, man, vrouw. Sporten is niet noodzakelijk, maar zeker aan te bevelen, want het is goed voor de totale gezondheid. Het enige wat u nodig hebt is 100% motivatie. Met 99% gaat het niet lukken. Het is een kwestie van de knop omzetten en er hélemaal voor gaan. Wanneer u uw doel heeft bereikt, kunt u zeggen dat dit héérlijk aanvoelt!

K-SLIM geeft niet alleen mij succes maar u ook!

Ik wens u heel veel succes met K-SLIM.Of het nu gaat om een paar of heel veel kilo’s: eíndelijk gaat u deze kilo’s kwijtraken en u weet straks óók hoe u de kilo’s eraf kunt houden.

Dus onthoud: afvallen én uw streefgewicht behouden: ú lukt dat ook!