NIEUW IN DE SALON: Collageendraad behandeling
Het natuurlijke alternatief om rimpels en lijntjes te verminderen.
Meer info
Recharge & relax €42,50Geniet in stilte en droom weg bij deze heerlijke massage behandeling, met geur beleving.

Botox behandeling

 
Een Botox behandeling is speciaal voor het ontspannen van spieren in het gelaat die m.n. de verticale frons, de horizontale frons en de kraaienpootjes veroorzaken. Ook heeft dit middel vaak een gunstig effect op hoofdpijn die door spierspanning wordt veroorzaakt.

Wij kunnen hiermee selectief spieren ontspannen die voor een ongewenste gezichtsuitdrukking-en rimpelvorming zorgen.Tevens behandelingen van overmatige transpiratie in oksels en handpalmen. Eén procent van de cliënten heeft geen resultaat omdat zij middels hun immuunsysteem het middel onmiddellijk afbreken. In zo’n geval moet dit worden gemeld en zal er naar een bevredigende oplossing voor u worden gezocht. Mogelijke complicaties zijn een hangend ooglid of wenkbrauw, dit is tijdelijk en moet ook gemeld worden zodat wij passende maatregelen kunnen nemen.

Filler behandeling

 
Hyaluronzuur is een tijdelijk middel dat hooguit een jaar resultaat geeft. Het is m.n. geschikt voor hen die flexibel willen blijven in de resultaten van de aanpassingen in het gelaat. Wij werken met verschillende merken Hyaluronzuur. In overleg met de cliënt kiezen wij voor een bepaald product. Hyaluronzuur is een volledig biologisch afbreekbare rimpelvuller/contourverbeteraar. Hyaluronzuur is een normaal bestanddeel van het menselijk lichaam o.a. te vinden in bindweefsel en kraakbeen.

Tarieven cosmetische behandelingen

 

Verticale frons opvullen€ 100,- tot € 200,-
Neuslippenlijnen€ 200,- tot € 450,-
Mondhoeken (Marionetlijnen)€ 200,- tot € 450,-
Kaaklijn bijwerken€ 150,- tot € 300,-
Jukbeenderen vergroten€ 300,- tot € 500,-
Wangen opvullen€ 300,- tot € 500,-
Liplijntjes€ 50,- tot € 200,-
Lipvergroting€ 100,- tot € 300,- per lip
Traangootjes (Valley of Tears)€ 250,- tot € 500,-