NIEUW IN DE SALON: Collageendraad behandeling
Het natuurlijke alternatief om rimpels en lijntjes te verminderen.
Meer info

Aanbieding: Definitief ontharen
Bikini van €59,- voor €29,50
Oksels van €79,- voor €39,50
Onderbenen incl. knie van €159,- voor €79,50

 

Aanbieding: Haarvrij met definitief ontharen!

Bikini van   € 59,- voor € 29,50
 
Oksels van € 79,- voor € 39,50
 
Onderbenen incl. knie 
van € 159,- voor € 79,50

Definitief ontharen – MedCos IPL methode

Het gebruik van apparatuur ten behoeve van uw schoonheid is niet altijd zonder risico. Kies daarom voor een goed getrainde behandelaar die werkt met kwalitatief hoogstaande apparaten – voor een MedCos Partner dus. Deze is gecertificeerd na het succesvol afronden van een theoretische en praktische opleiding en beschikt over de hoogwaardige en veilige machines van het Nederlandse bedrijf MedCos. Een MedCos Partner herkent u aan het schildje bij de ingang. Voor welk probleem zoekt u een oplossing?

Huidverjonging

De warmte-energie van de MedCos IPL stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen waardoor uw poriën fijner worden, kleine lijntjes vervagen en de textuur van uw huid verbetert, waardoor uw huid frisser en jonger oogt. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1-2 weken. Wij adviseren 1 onderhoudsbehandeling per 2 maanden om het resultaat te behouden, omdat het verouderingsproces van de huid altijd door blijft gaan. Het beste resultaat behaalt u door de IPL behandeling te combineren met een ‘’ Green science treatment ‘’ welke gericht is op versteviging van de huid. Voor een goede wisselwerking thuis en in de salon is het belangrijk thuis ook goed voor uw huid te zorgen met de producten uit de green science lijn; zo houden we uw huid in optimale conditie!

Acne

Het veilige licht van de MedCos IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acne zienderogen vermindert. Het noodzakelijke aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1- 2 weken.

Couperose en Spider naevi

Storende verwijde bloedvaatjes op de benen (spider naevi ofwel ‘’spinnetjes’’) en storende verwijde bloedvaatjes op het gezicht (couperose) vervagen en verdwijnen met de MedCos IPL methode. De rode gestolde bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht welke door de warmte ‘’loskomen’’. De rode storende bloedvaatjes vervagen en verdwijnen met slechts enkele behandelingen. Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig, met tussenpozen van 2 tot 4 weken.