Valentine’s massage treatment € 47,50
Heerlijk moment van rust en genieten in stilte van een heerlijke massage met warme olie.
Massage van de rug, achterkant benen en een hoofdmassage. Om heerlijk bij te komen sluiten we af met een kopje kruidenthee ( of water mag uiteraard ook )
Recharge & relax €42,50
Geniet in stilte en droom weg bij deze heerlijke massage behandeling, met geur beleving.

Ons merk AVEDA

Wij geloven dat onze producten niet alleen een invloed hebben op haar en huid, maar ook op lichaam, geest en gevoel. De missie van Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die zij maken tot de wijze waarop wij gezamenlijk iets teruggeven aan onze samenleving. Samen met Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, overal ter wereld.

Wij werken met veel liefde met AVEDA. De essentie van het bijzondere merk AVEDA is de kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten. De producten omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën, allemaal professioneel ontwikkeld, klinisch getest en vervaardigd met respect voor de aarde. Aveda is geïnspireerd op de Ayurveda: een 5000 jaar oude Indische geneeskundige traditie die er vanuit gaat dat alles in het leven met elkaar in verbinding staat. De afgelopen 5000 jaar heeft de traditie bewezen dat het behandelen van zowel het innerlijk als het uiterlijk, leidt tot een grotere balans en welzijn.