NIEUW IN DE SALON: Collageendraad behandeling
Het natuurlijke alternatief om rimpels en lijntjes te verminderen.
Meer info
Recharge & relax €42,50Geniet in stilte en droom weg bij deze heerlijke massage behandeling, met geur beleving.

Huidverbetering met FILLMED

Medische peeling

Medische peeling die op een veilige en verantwoorde manier uw huid verfijnt, fijne lijntjes vermindert, glans geeft en het pigment verheldert en vermindert. FILLMED peeling bevat gluconolactone, dit zorgt ervoor dat uw huid niet rood wordt en niet gaat vervellen. FILLMED peeling wordt ook wel de “lunchpeeling” genoemd omdat u deze peeling tussen uw werkzaamheden door kan ondergaan; geen roodheid of andere ongemakken.

Er zijn 3 verschillende peelings met ieder een eigen werking

  • Light peel: voor de gevoelige / acne huid
  • Time peel: voor de fijne lijntjes en versteviging
  • Bright peel:geschikt bij pigment; verhelderen van de huid

Voor wie is deze behandeling geschikt

Voor iedereen die kampt met huidproblemen.

Dit kan zijn huidonregelmatigheden, acne, grove huidstructuur, littekentjes, huidverkleuringen, huidveroudering, droge of vochtarme huid.

Of voor iedereen die graag een frisse uitstraling willen door middel van een effectieve huidvernieuwende (huidverjongings) behandeling.

Wanneer zie je resultaat?

Na de eerste behandeling zult u al een frisse huid zien. Met vervolgbehandelingen zult u ook daadwerkelijk een huidverjonging krijgen. De behandelingen hebben het vermogen om uw huidconditie zo optimaal mogelijk te maken en te houden. Bijvoorbeeld het egaliseren van het huidoppervlak, vochtbalans te herstellen, het verminderen van fijne rimpels en het verstevigen van de huid. Om dit resultaat te behouden is het advies om na de volledige kuur (vier tot zes behandelingen) één tot twee keer per jaar te herhalen. Tevens is het belangrijk de huid thuis te onderhouden.

  • FILLMED peeling basis 40 minuten € 47,50
  • FILLMED peeling 75 minuten ( incl.massage ) € 69,50
  • FILLMED basis peeling kuur 4x € 175,-
  • FILLMED kuur 3x basis 1x exclusief gezichtsmasker € 182,-